Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Ouça De zaak ontleed na aplicação
Ouça De zaak ontleed na aplicação
(171.489)
Guardar rádio
Despertar
Sleeptimer
Guardar rádio
Despertar
Sleeptimer

De zaak ontleed

Podcast De zaak ontleed
Podcast De zaak ontleed

De zaak ontleed

De Telegraaf
juntar
Alle ins en outs over de meest spraakmakende rechtszaken. Door rechtbankverslaggever Saskia Belleman en presentator Wilson Boldewijn. Veja mais
Alle ins en outs over de meest spraakmakende rechtszaken. Door rechtbankverslaggever Saskia Belleman en presentator Wilson Boldewijn. Veja mais

Episódios Disponíveis

5 de 42
 • ‘Digistalker Matthieu M. bood eigen hulpverleners aan op sekssites’
  Ruim een jaar lang joeg Matthieu M. zijn hulpverleners de stuipen op het lijf door hun identiteit te stelen en hun foto’s en privégegevens op sekssites te plaatsen. De zestien jonge vrouwen werden als gevolg platgebeld door mannen die zin hadden in een wilde nacht. Ook durfden ze niet meer over straat uit angst om herkend te worden van ‘hun’ seksadvertenties. De bewuste zorgmedewerkers probeerden de 40-jarige verdachte nota bene te helpen nadat hij drie keer eerder was veroordeeld voor soortgelijke feiten. Hoe ging digistalker Matthieu M. te werk en waar was hij op uit?See omnystudio.com/listener for privacy information.
  09/06/2023
  20:51
 • Sylvia de V.: schuldig aan dood hartsvriendin of slachtoffer?
  Wat begon als een leuke avond stappen, eindigt in een nachtmerrie. De 30-jarige Sylvia de V. verliest haar hartsvriendin Lisette Elzinga aan een overdosis GHB en staat vervolgens terecht voor dood door schuld. Net als Bernhard H., de 49-jarige man bij wie het feest plaatsvond en die Sylvia beschuldigt van seksueel misbruik. Wat heeft zich precies in zijn mancave in Heerenveen afgespeeld in de nacht van 14 op 15 oktober 2021? Heeft Lisette het drankje per ongeluk ingenomen, zoals de huiseigenaar beweert, of zijn de vriendinnen gedrogeerd? Kun je het Sylvia dan aanrekenen dat ze niet adequaat handelde? Saskia en Wilson bespreken de raadselachtige stapavond en de opmerkelijke strafeis in een nieuwe aflevering van De Zaak Ontleed.See omnystudio.com/listener for privacy information.
  03/06/2023
  26:50
 • Kroongetuigen: noodzakelijk kwaad of recept voor ellende?
  Sinds de aanhouding van Inez Weski staat het Marengoproces op zijn kop. Deze week ging het mega-liquidatieproces voor het eerst verder zonder de advocaat van hoofdverdachte Ridouan Taghi. In De Zaak Ontleed geeft Saskia een update. Het scenario dat Weski voor haar eigen veiligheid is aangehouden door het OM lijkt uitgesloten, zegt de rechtbankverslaggever. „Het is moeilijk te geloven dat we naar een groot theaterspel zitten te kijken.”See omnystudio.com/listener for privacy information.
  18/05/2023
  28:05
 • ‘Hieruit blijkt dat Weski heeft tegengestribbeld’
  Na de arrestatie van Inez Weski wordt er volop gespeculeerd. Is de gerenommeerde advocaat bezweken onder de druk van haar cliënt Ridouan Taghi of heeft ze vrijwillig boodschappen doorgegeven vanuit de EBI in Vught? Volgens Saskia Belleman blijkt uit gekraakte pgp-berichten dat Weski wel degelijk zou hebben tegengestribbeld. In een nieuwe aflevering van De Zaak Ontleed gaat de rechtbankverslaggever uitgebreid in op de geruchtmakende arrestatie, die een groot probleem blootlegt binnen de advocatuur.See omnystudio.com/listener for privacy information.
  25/04/2023
  30:25
 • ‘Mega-spermadonor Jonathan is moeilijk te stoppen’
  Jarenlang hadden honderden wensouders het idee dat spermadonor Jonathan Meijer een lot uit de loterij was. Tot ze er in 2017 achter kwamen dat hun kind zeker 550 halfbroertjes en -zusjes heeft rondlopen over de hele wereld, met alle risico’s van dien. De 41-jarige megadonor weet van geen ophouden en ook de rechtbank in Den Haag kan hem moeilijk een verbod opleggen. In een nieuwe aflevering van De Zaak Ontleed bespreken Saskia en Wilson de vele haken en ogen. Heeft een persoon net zoveel recht op voortplanting als op abortus? See omnystudio.com/listener for privacy information.
  20/04/2023
  26:48

Mais podcasts de Crimes verdadeiros

Sobre De zaak ontleed

Alle ins en outs over de meest spraakmakende rechtszaken. Door rechtbankverslaggever Saskia Belleman en presentator Wilson Boldewijn.

Ouve De zaak ontleed, É Você Satanás? E várias outras estações de todo o mundo com a aplicação radio.net

De zaak ontleed

De zaak ontleed

Descarregue agora gratuitamente e ouve facilmente o rádio.

Google Play StoreApp Store

De zaak ontleed: Podcast do grupo