Powered by RND
Ouça momkind podcast na aplicação
Ouça momkind podcast na aplicação
(1 200)(249 324)
Guardar rádio
Despertar
Sleeptimer
Guardar rádio
Despertar
Sleeptimer

momkind podcast

Podcast momkind podcast
Podcast momkind podcast

momkind podcast

momkind
juntar
En hudløs ærlig panel-podcast om moderskabet. I momkind podcasten sætter vært Majbritt Maria Lundgaard, sammen med et skiftende panel, fokus på alt det, der føl...
Veja mais
En hudløs ærlig panel-podcast om moderskabet. I momkind podcasten sætter vært Majbritt Maria Lundgaard, sammen med et skiftende panel, fokus på alt det, der føl...
Veja mais

Episódios Disponíveis

5 de 74
 • Søvn - jeg savner dig!
  Gaaaab! Vi vil bare så gerne sove! Men det kan ret mange af os ikke få lov til, fordi nogle andre ikke gider sove... vores børn! I denne episode taler vi om lange putninger, utallige opvågninger, tidlige morgener, vågneangst og om at kunne høre en slukket babyalarm. Vi taler om (fraværet af) de voksnes søvn; ikke om børnenes. Og om at tisse i en Margretheskål, imens man har et tæppe over hovedet.. ja, det giver mening, når du hører det! Panelet består af Ane Høgsberg, Christina Sander og psykolog Rosa Øllgaard. Vært: Majbritt Maria Lundgaard.
  20/09/2023
  1:14:39
 • Sharenting - vores børn på sociale medier
  En ny virkelighed har ramt børnefamilien; vi skal tage stilling til, om vi deler vores børns liv på sociale medier, deres identitet og deres ansigter. Og i så fald hvordan og hvor meget? Emnet er heftigt debatteret og i nogen grad med rette; for har vores børn ret til et privatliv, de ikke selv kan tilsikre eller er sociale medier og billededeling bare en del af at være barn lige nu? Vi taler om alt fra de potentielle farer, der måske kan være ved at dele (for meget?) om en underlig, ny frygt og om at tage stilling og om, hvordan teknologi og barndom kan sameksistere, når de mindste, der er indblandede, ikke kan samtykke. Et stærkt, dybt ærligt, aldrig dømmende og interessant afsnit! Panelet består af Ane Høgsberg og Christina Sander. Vært: Majbritt Maria Lundgaard.
  13/09/2023
  1:07:08
 • Nedsynkning/prolaps i underlivet
  Endnu et fagstærkt og meget oplysende program med Klinik for kvindekroppen - denne gang taler vi om nedsynkning/prolaps. Vi har igen en ekspert i studiet og en mor til to, der har en større prolaps. Hun fortæller om sine oplevelser med netop dét, vi taler om symptomer, gener, mulighed for behandling og om fifs, man kan bruge, hvis man er generet af en nedsynkning. Og så afslører vores dejlige mor til to en bivirkning til sin prolaps, som vores ekspert aldrig havde hørt om før og som er noget af det ærligste og sjoveste, vi har hørt i studiet. Kudos og god lytning! Panelet består af Lykke Milving og UroGynObsFys Louise Good Hovgaard. Vært: Majbritt Maria Lundgaard.
  06/09/2023
  47:11
 • Singlemor
  Hvordan hopper man ind og ud af morrollen? For mor er man jo altid, uanset om børnene er der eller ej, så hvordan pokker navigerer man lige i det?! I dette program taler vi om den spaltning, man kan føle, når man er single kvinde, men først og fremmest er nogens mor, og dermed den ene uge kan danse på bordene, swipe løs på tinder og udleve sit singleliv til fulde, og den næste være 100% på som mor, med alt hvad det indebærer. Vi taler om at dulme sit savn i fest, vin eller søvn og om at savne sit barn så utrolig inderligt. Vi taler om samarbejde med den anden forælder og om tankerne om en ny kæreste - for måske var der bid på Tinder! Vi har to singlemødre i studiet, som begge har gode samarbejder med deres eksmænd, men vi runder naturligvis, at sådan har ikke alle det. Panel: Line Stutzer og Dina Skov Nielsen Vært: Majbritt Maria Lundgaard
  30/08/2023
  48:43
 • Vrede vol. 2
  Vi har talt om det før, men der er så meget vrede, at vi laver et program til! For hvorfor er vi så vrede? Hvad er vi vrede over? Og hvornår og hvordan kommer vreden til udtryk? I denne episode nærmer vi os endnu en gang flammen og taler ærligt om, når de voldsomme og de desperate følelser blusser op og vælter frem i én. Om skammen, flovheden og om at gøre det modsatte af dét, man egentlig gerne ville vise sine børn. Det første program om vrede elskede I; vi gør det igen!  Panelet består af Lizette Harritsøe, Nanna Schultz Christensen og psykolog Rosa Øllgaard. Vært: Majbritt Maria Lundgaard.
  23/08/2023
  1:01:34

Mais podcasts de Crianças e família

Sobre momkind podcast

En hudløs ærlig panel-podcast om moderskabet. I momkind podcasten sætter vært Majbritt Maria Lundgaard, sammen med et skiftende panel, fokus på alt det, der følger med, når man er nogens mor. Den ubetingede kærlighed, styrken og magien, men i den grad også søvnmanglen, hæmoriderne, bekymringerne, de store svære følelser, den dårlige samvittighed og alt derimellem. Afsnittene tager udgangspunkt i emner, dilemmaer og spørgsmål fra momkinds facebookgruppe, hvor alle kan byde ind. Skal dit brand annoncere i momkind podcast? Så skal du skrive til [email protected].
Site de podcast

Ouve momkind podcast, Good Inside with Dr. Becky E várias outras estações de todo o mundo com a aplicação radio.net

momkind podcast

momkind podcast

Descarregue agora gratuitamente e ouve facilmente o rádio.

Google Play StoreApp Store